Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

KW Bleddyn VH16-024-0157 (kuollut 08/2018)

Lempinimi Leevi

Rotu, sukupuoli welsh mountain, ori

Väri, säkäkorkeus mustankimo, 116 cm

 

Syntynyt 01.10.2016 Wales, UK

Täyttänyt 6v 30.03.2017, ikä

Kasvattaja Omppu VRL-12675

Omistaja Omppu VRL-12675

 

Painotus kouluratsastus

Taso Helppo B

20.07.2018 VWY-II | 5,5 + 5 + 6 + 20 + 5 = 41,5p


Luonne

Uudelle käsittelijälle Bleddyn saattaa vaikuttaa hurjalta: se jyrää, näyttää takapäätään, luimii tai lähtee mulkoillen karkuun. Salaisuus Bleddynin kanssa toimimiseen on kuitenkin rutiini: kaikki on tehtävä kavioiden nostosta satulointiin samassa järjestyksessä, ja kuin taikaiskusta siitä tuleekin peruskiltti poni. Oikeat tavat tuntevalle ori on helppo taluttaa, harjata, varustaa tai mitä ikinä mieleen tuleekaan sen kanssa touhuta. Bleddyn tuntuu myös olevan hiukan valikoiva ihmisiä kohtaan, sillä joiltakin se sallii rutiiniinsa enemmän virheitä kuin toisilta.

Ratsastaa Bleddyn onkin sitten mukavampi tapaus: se kulkee luonnostaan hyvässä ryhdissä, omaa eteenpäinpyrkimystä ja haluaa miellyttää ratsastajaa. Ihan aloittelijoiden ratsu se ei kuitenkaan ole, sillä joskus se saattaa vetää herneen nenään syystä x, ja ratsastajan on tällöin osattava ratkaista tilanne rauhallisesti.


Sukutaulu

 i. Vinhan Brynmon KTK-II, KRJ-II
 e. Mewian Linsey VWY-II
 ii. Corwen Maximus KTK-III, VWY-III
 ie. Bertha af Rosengard KTK-II, VWY-III
 ei. Siam Cwmafan
 ee. Brynford Lovedaia
 iii. Tuntematon
 iie. Tuntematon
 iei. Tuntematon
 iee. Tuntematon
 eii. Tuntematon
 eie. Tuntematon
 eei. Tuntematon
 eee. Tuntematon

 


 

Hoitopäiväkirja

01.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Kävimme tänään Bleddynin kanssa kouluvalmennuksessa. Teimme siirtymiä kaikissa askellajeissa ja muita perusjuttuja. Bleddyn tuntui tapansa mukaan hirmu hyvältä!

- Omppu

 

02.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Tänään oli kouluvalmennuksen toinen päivä. Treenasimme tulevan koulukilpailuohjelman tehtäviä. Vähän oli ponilla pätkittäin herne nenässä, mutta sujui se homma silti.

- Omppu

 

03.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Bleddynillä oli tänään vapaapäivä valmennuksien jäljiltä. Aika paljonhan nuo laitumella kuitenkin nujakoivat, joten seisomiseen päivä ei mennyt. Huomenna lähdetään maastoon.

- Omppu

 

04.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Eilisen suunnitelman mukaan kävimme tänään maastossa. Mukana oli pari Bleddynin kaveria ratsastajineen. Kovaa mentiin ja hiki tuli ponille!

- Omppu

 

05.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Tänään väsäsimme kentälle irtohypytyskujan, ja pitihän kouluponi-Bleddyninkin jotain urheilla. Korkeimmillaan kujan päättävä okseri oli Bleddynillä 80cm. Ehkä sillä olisi lahjoja esteillekin?

- Omppu

 

06.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Koska tämä päivä meni minulta muiden ponien liikuttamiseen, sai Bleddyn olla koko päivän rauhassa laitumella. Tai rauhassa ja rauhassa, pari villityskohtaustahan tuolle laumalle taas tuli. Hyttysmyrkkyä pitänee lisätä illemmalla.

- Omppu

 

07.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

En liikuttanut Bleddyniä tänään itse, mutta tallilainen kävi sillä maastossa. Olivat kuulemma menneet reippaasti ja käyneet kahlaamassakin. Huomenna meillä on kotitallilla kouluvalmennus.

- Omppu

 

08.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Tänään siis kouluvalmennusta. Työskentelimme paljon askellajien sisällä ja haimme etenkin laukkaan vaihteita. Bleddyn tuntui hyvältä koko valmennuksen ajan ja valmentajakin kehui!

- Omppu

 

09.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Tänään kävimme rauhallisessa maastossa parin muun ratsukon kanssa. Ponit malttoivat ihmeen hyvin, yleensä ne pyytävät koko ajan reippaampaa vauhtia! Kävimme myös kahlaamassa.

- Omppu

 

10.07.2018 Bleddynin hoitopäiväkirja

Ratsastin Bleddynin tänään itsenäisesti. Tein viime valmennuksen laukansäätelytehtäviä ja hyppäsimme pari pientä estettäkin. Hienosti meni, ei löytynyt herneitä!

- Omppu


Tämä on virtuaalihevonen. Kaikki sivujen materiaali on mielikuvituksen tuotetta, eikä kuvien poni liity sivulla oleviin tietoihin.

Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable. Kaikki toiminta on mielikuvituksen tuotetta eivätkä kuvien ponit liity sivuilla esitettyihin tietoihin.

©2019 Coedwig Welsh - suntuubi.com