Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Etsitkö ponia KW Prince Louis? Poni on vaihtanut kotia.


KW Warrior VH16-024-0109 (Kuollut 17.10.2017)

Lempinimi Warre

Rotu, sukupuoli welsh mountain, ori

Väri, säkäkorkeus ruunivoikonkimo, 116 cm

 

Syntynyt 16.07.2016 Wales, UK

Täyttänyt 3v 14.10.2016, ikä

Kasvattaja Omppu VRL-12675

Omistaja Omppu VRL-12675

 

Painotus kouluratsastus

Taso Helppo A

KRJ-III 15.10.2017 | 7 + 40 + 25 + 0 + 5,5 = 77,5 p.


Luonne

Kuka sanoi ettei nuori poni tai varsinkaan ori voisi olla opetusmestari? Warre on meidän poneista sellainen, jonka seuraan uskallan kenet tahansa rauhallisin mielin jättää. Hoitaessa Warre on täysi enkeli, nostaa kaviot kevyesti eikä lähde haahuilemaan suitsia puettaessa. Ainoa varottava asia on taskut, sillä leivän ja muiden herkkujen tuoksua poni ei voi vastustaa ja osaa tarvittaessa nakertaa tiensä niiden luo. Jos ponia kieltää, se lopettaa heti, vaikkakin anova katse silmissään. Taluttaminen on toinen juttu, joka voi äityä hankalaksi mutta on helppo estää; poni saattaa kiihdyksissään alkaa esittää korkean koulun liikkeitä tai muita pyörähdyksiä, mutta uskoo heti kun sitä käskee lopettamaan moisen. Tammojen lähellä hörinää ei kuitenkaan voi estää, mutta tokkopa tuo haitannee.

Ratsastaessa Warre on aina hyvin selkeästi perillä siitä, kuka sen selässä oikein istuu. Jos henkilö on osaamaton, laittaa Warre energiansäästövaihteen päälle, mutta jos ponilta osaa pyytää liikettä, niin sitä myös tulee. Ori liikkuu mielellään oikein päin myös kokemattomien ratsastajien kanssa, joten on helppo kuvitella, paljonko ponista lähtee irti osaavan kuskin alla. Warren molemmat vanhemmat ovat kilpailleet helppoa A:ta ja palkittu kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa, isä jopa I-palkinnolla, joten ihan puskasta moinen liikkumiskyky ei ole ilmestynyt. Ori tekee kaikki lisäykset ja vastalaukat täydellisessä tasapainossa, ja lähtee aina iloisin mielin treenaamaan. Warre ei myöskään stressaa juuri mistään, ja on kilpailupaikalla myös pikkuratsastajien hallittavissa. Verryttely on kuitenkin parasta suorittaa mahdollisimman rauhallisessa nurkassa, sillä jatkuva tammojen ramppaaminen vie, jos ei Warren keskittymisen, niin sitten ratsastajien ponin höristessä koko ajan.

Warre käyttäytyy erinomaisesti myös maastossa, jossa se kokemattomilla ratsastajilla menee varovaisemmin mutta tuttujen kanssa vauhtia ja energiaa ilmestyy kuin tyhjästä. Esteillä ori innostuu kiihtymään myös kokemattomien kanssa, mutta kukaan ei Warren seurassa pelkää, sillä ne jotka sillä ratsastavat ovat jo menettäneet sydämensä tälle kimolle komeudelle.


Sukutaulu

 i. Mewian Delwin KTK-II, KRJ-I
 e. Mewian Wranws KRJ-II
 ii. Daredevil Dawn KTK-II
 ie. Arwen LAC
 ei. Haul Belydr Dawn
 ee. Wyn Falerian Dawn
 iii. Darcy Dawn
 iie. Try Or Die VWY-II, YLA2, KRJ-II
 iei. Gwalch Arwel VWY-II, YLA2, VPA2
 iee. Aelwyd Dawn KTK-III, YLA2, KRJ-II, VWY-II
 eii. Hywarrd Brychan
 eie. Harmony Dawn
 eei. Faramir Dawn VWY-II
 eee. Wyn Hennoch Dawn

Valmennus- ja hoitopäiväkirja

12.09.2017 Maastossa

Tänään oli siis Warrella maastopäivä, kun kerrankin oli poutainen keli sekä aikaa ratsastaa tälläkin. Kävimme ihan vain puolen tunnin lenkin, mutta melko reippaasti, ravattiin ja laukattiin paljon! Warre tuntui hyvältä, vaikka näytti olevan vähän virroissa, heitteli päätään ja teki pari sykäystä :D Metsätiellä laukatessakin mentiin aluksi rauhassa, mutta ylämäessä ori teki spurtin ja heitti päälle pari odottamatonta pukkia, joissa onneksi pysyin kyydissä yhdelläkin jalustimella. Se hyvä puoli sateessa on, että yleensä kovilla teillä pystyi nyt menemään muutakin kuin käyntiä, ja sanomattakin selvää että se käytettiin hyödyksi. Ei siis menty kovin kovaa, mutta päästiin melkein koko lenkki hökäten ja rennosti laukaten. Mukavaa oli molemmilla!

- OmppuTämä on virtuaalihevonen. Kaikki sivujen materiaali on mielikuvituksen tuotetta, eikä kuvien poni liity sivulla oleviin tietoihin.

Tämä on virtuaalitalli. This is a SIM-game stable. Kaikki toiminta on mielikuvituksen tuotetta eivätkä kuvien ponit liity sivuilla esitettyihin tietoihin.

©2019 Coedwig Welsh - suntuubi.com